Και οι Lloyd’s στις αποζημιώσεις για το Boeing 777

Τις απαραίτητες διαδικασίες για την καταβολή αποζημιώσεων για το  Boeing 777 που αγνοείται περίπου τέσσερις εβδομάδες θα κινήσουν οι Lloyd’s σύμφωνα με την Insurance Journal. 

Όπως αναφέρεται οι Lloyd’s του Λονδίνου προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες παρά το γεγονός ότι οι αρχές που πραγματοποιούν τις ‘έρευνες δεν έχουν ακόμα εντοπίσει συντρίμμια του μαλαισιανού αεροσκάφους που χάθηκε με 239 επιβαίνοντες.

«Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να κάνουμε υποθέσεις σχετικά με το κόστος της καταστροφής, η οποία θα εξαρτηθεί εν μέρει από το τι συνέβη στο αεροπλάνο», δήλωσε ο πρόεδρος των Lloyd’s, John Nelson, αναφέροντας ότι χρειάστηκαν 2-3 χρόνια, προκειμένου όλοι οι εμπλεκόμενοι να καταλήξουν σε συμπεράσματα για τη συντριβή του αεροπλάνου της Air France το 2009.

Η ασφάλιση αεροπλάνων αποτελεί ένα μικρό μέρος του χαρτοφυλακίου των Lloyd’s, των οποίων τα κέρδη προ φόρων το 2013 ανήλθε σε 3,2 δις λίρες. Όπως επισήμανε ο κ. Nelson «οι Lloyd’s ασφαλίζουν αεροπλάνα από τότε που εφευρέθηκαν. Αυτή είναι η δουλειά τους».

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*