Το νέο ΔΣ του ΣΕΜΑ

Συγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων που αναδείχθηκε από την  έκτακτη γενική συνέλευση της 16ης Νοεμβρίου 2012,με πρόεδρο τον Γιώργο Καραβία, αντιπρόεδρο τον κ. Γιώργο Κούμπα, γενική γραμματέα τη κ. Ευγενία Καφφετζή, ταμία τον κ. Κώστα Αλφιέρη και μέλη τον κ.Ιωάννη Ξηρογιαννόπουλο, την κ. Βασιλική Δράκου ,τον κ. Δημήτρη Τσεσμετζόγλου τον κ. Παναγιώτη Λυσσαίο και την κ. Άννυ  Τρύφων.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, ορίσθηκαν επίσης οι υπεύθυνοι των Επιτροπών Δράσης ως εξής:

Για την επιτροπή θεσμικών αιτημάτων και θέσεων υπεύθυνος ο κ. Γιώργιος Καραβίας, για την επιτροπή επικοινωνίας και κοινωνικών εκδηλώσεων υπεύθυνη η κ.Ευγενία Καφφετζή. Για την επιτροπή Διεθνών σχέσεων υπεύθυνος ο κ.Δημήτρης Τσεσμετζόγλου, μελών και προστιθέμενης αξίας  η κ. Άννυ  Τρύφων και οικονομικών πόρων και χορηγιών η κ. Βασιλική Δράκου.

Ο κ. Γιώργος Καραβίας μετά την επανεκλογή του στη θέση του προέδρου δήλωσε ότι ο Σύνδεσμος συνεχίζει την πορεία και το έργο του με σκοπό τη στήριξη του μεσίτη ασφαλίσεων, αλλά εν γένει του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης  σε μια περίοδο κατά την οποία η ελληνική οικονομία και κατά συνέπεια η ασφαλιστική αγορά δοκιμάζονται από το κλίμα ύφεσης που πλήττει τη χώρα. Παροτρύνει επίσης τα νέα και παλαιά μέλη να συμμετέχουν στα δρώμενα του Συνδέσμου.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*